Chevrolet 3+ vezi ce e diferit la masina ta


Chevrolet 3+ vezi ce e diferit la masina ta

Chevrolet lanseaza in Romania un program complex dedicat clientilor sai fideli, numit sugestiv Chevrolet 3+, un program recomandat retelei de reparatori autorizati Chevrolet.

Chevrolet lanseaza in Romania un program complex dedicat clientilor sai fideli, numit sugestiv Chevrolet 3+.
Astfel clientii care detin modele Chevrolet cu o vechime mai mare de 3 ani pot beneficia in continuare de servicii atractive si la standardele producatorului pentru intretinerea masinii.

Chevrolet recomanda clientilor sai alegerea pieselor originale Chevrolet si dupa perioada de garantie si intretinerea masinii in reteaua sa autorizata.

Serviciile oferite clientului prin reteaua sa autorizata sunt atractive:
• Personal de service calificat
• Piese de schimb originale Chevrolet
• Servicii conform standardelor producatorului
• Garantia lucrarii efectuate
Revizia de la un pret recomandat de la 250 Ron cu TVA si manopera incluse

In acelasi timp, Chevrolet reaminteste clientilor sai cel putin 11 motive pentru care acestia sunt avantajati atunci cand aleg service-urile autorizate Chevrolet pentru intretinerea/repararea masinilor:

1) Piesele de schimb Chevrolet originale beneficiaza de 2 ani garantie.
2) Tehnicienii reparatorilor autorizati Chevrolet sunt la curent cu ultimele noutati, know-how si informatii.
3) Service-urile autorizate dispun de echipamente specializate de diagnostic pentru vehiculele Chevrolet, ceea ce permite ca timpul petrecut in service sa fie mai scurt, mai eficient si mai putin costisitor.
4) Toti tehnicienii din service-urile autorizate Chevrolet participa la cursuri tehnice organizate de Chevrolet. Acestea sunt cursuri organizate periodic cu scopul de a tine la curent tehnicienii din service cu ultimele tehnologii si inovatii Chevrolet.
5) La revanzarea masinii, valoarea modelului Chevroletul va creste daca in caietul de service exista inregistrata perioada completa de garantie si mai ales intretinerea dupa perioada de garantie.
6) Service-urile autorizate pot oferi clientilor metode alternative de transport atunci cand acest lucru este necesar.
7) Contravaloarea serviciilor oferite este agreata in avans de fiecare data. Nu se efectueaza nicio operatie fara permisiunea in avans a proprietarului masinii.
8 ) Service-ul autorizat tine evidenta detaliata si la zi a interventiilor realizate masinii, din acest motiv, tehnicienii service-ului sunt cei mai in masura sa dea sfaturi pentru interventiile viitoare.
9) Piesele de schimb originale Chevrolet au o calitate ridicata si sunt singurele produse create special si testate pentru ca modelele Chevrolet sa ofere maximul de performanta si design.
10) Procedurile Chevrolet de eliminare a deseurilor precum ulei de masina, baterii si parti metalice inutilizabile, sunt prietenoase cu mediul.
11) Si nu ultimul rand, preturile din service-urile autorizate nu sunt mai mari: dimpotriva, ele sunt competitive. De fiecare data clientul va primi ceea ce este mai bun in schimbul banilor sai. Datorita faptului ca se folosesc piese de schimb si accesorii originale, vizitele in service se vor reduce ca numar.

Leave a Reply