Noul Fiat Doblo Panorama


Noul Fiat Doblo Panorama

Cel mai bine vandut MPV din segment, Fiat Doblò Panorama, se relansează sub o nouă infătisare si cu o serie de caracteristici ce ii intăresc imaginea de vehicul polivalent si lider de piată.

După ce versiunea anterioară a modelului DoblòFiat Doblò Panorama se reinventează in toate aspectele, beneficiind de cele mai recente tehnologii si de o nouă platformă, argumente ce se traduc in avantaje s-a vandut in peste un milion de unităti, noul ca: spatiu, confort, motorizări performante, sigurantă si, mai ales, un spirit practic greu de egalat, subliniat si de existenta in echiparea standard a ambelor usi laterale culisante si a sistemului Start&Stop – o tehnologie ce face ca motorul să se oprească automat in momentul in care stationati si apoi să repornească tot automat atunci cand este apăsată pedala de acceleratie, contribuind astfel la o reducere substantială a consumului de carburant si a emisiilor.

Spatiul este unul din punctele forte ale noului model si se traduce prin existenta a 5 sau 7 locuri, prin cel mai mare compartiment de bagaje din clasă, de 790 pana la 3200 de litri, dar si printr-un ampatament de 2755 mm, de asemenea cel mai mare din segment.

In Doblo Panorama este loc pentru tot ceea ce contează, fară a face compromisuri nici in privinta pasagerilor, nici in ceea ce priveste cantitatea si natura bagajelor.

Strans legat de conceptul de spatiu, dar si de noul design, nimic din ceea ce inseamnă confort nu este lăsat la intamplare. Interior functional prin prezenta multiplelor spatii de depozitare, o nouă plansă de bord, 11 culori exterioare, 4 tipuri de tapiterie, optiunea climatizare automată si suspensii Bi-Link de ultimă generatie.
in privinta motorizărilor, Noul Fiat Doblò Panorama este singurul model din clasă ce respectă standardul Euro 5 si propune 3 propulsoare cu taxă de poluare zero: 1.4 95 CP, 1.6 Multijet 105 CP DPF si 2.0 Multijet 135 CP DPF, precum si o motorizare Euro 4 1.3 Multijet 90 CP DPF.

Preocuparea Fiat pentru protectia mediului si pentru reducerea costurilor se regăseste in cantitatea de emisii atribuită noului model, cea mai mică din clasă pentru motorul 1.3 Multijet 90 CP – 129g/km, precum si in indicatorii de consum – 4,9l/100 km, mixt, pentru 1.3 Multijet 90 CP.

Pe langă Start&Stop si suspensiile Bi-Link, Noul Fiat Doblò Panorama dispune si de noul Sistem Blue&Me, o aplicatie multimedia ce permite atat utilizarea telefonului personal in regim hands free cu recunoastere vocală cat si citirea fisierelor multimedia de pe un dispozitiv USB portabil.

In Romania, Noul Fiat Doblò Panorama va porni de la un pret special de 11.756 Euro plus TVA (1.4 16v 95 CP Euro 5), ceea ce face ca aceasta să fie cea mai accesibilă ofertă promotională pentru un turism de import cu 7 locuri. Modelul va fi disponibil in două variante de echipare: Active si Dynamic.

Leave a Reply